En ickehyllning till datorer.

23 augusti, 2011 0 av mikael

Jag och datorer går verkligen inte ihop. De gillar mig verkligen inte. De senaste två timmarna har jag bråkat med min dator om hur jag ska kunna ha bilder i mitten utan att även texten hamnar i mitten, lekt kurragömma med mina bilder som gömmer sig på mycket kluriga ställen och tillsist så bestämde sig datorn för att låsa sig när jag var alldeles på slutet av inlägget.

Sist jag och datorn bråkade löste jag problemet genom att trycka på f5, jag kommer inte ihåg vad själva problemet var men det hjälpte iallafall. Så då tänkte jag att, f5 kanske är en magisk knapp som löser alla dina problem med datorn. Jag tröck triumferande på f5 och hela inlägget försvann.
Därför får ni inte veta vad jag haft för mig ikväll förän imorn.
Det kan ni skylla på datorn.

Godnatt!