Hälsning från en trött Fredrika

30 augusti, 2011 0 av mikael

Jag får be om ursäkt för en mycket dålig uppdatering under den senaste tiden. Jag har haft lite andra saker för mig, som t ex att vara på konferens med teaterns styrelse. Men nu ser det ut att bli lite lugnare så jag hoppas på att jag både ska hinna sy mer och uppdatera bloggen lite bättre.

Idag har jag tittat på ”Mad men” med min kära syster. Det är en fantastisk tvserie som handlar om ett reklamföretag på 60-talet.Den innehåller otroligt fina kläder och miljöer, jag känner mig alltid så inspererad när jag ser den.
Jag och Becca är helt sålda, det blir minst ett par avsnitt varje dag.
Sedan begav jag mig upp på vinden för att sy lite. Det resulterade i ett linne och tre hårsnoddar.

Här är då en bild på mitt linne.Det färdiga resultatet får ni se i nästa inlägg. En liten cliffhanger! (Som inte alls beror på att jag inte orkar ta på mig linnet)

Snoddarna är perfekta att göra om man har små tygrester över som man inte vet vad man ska göra av.
Idén till dessa snoddar fick jag av min fina vän Emelie, som förövrigt fick körkort förra veckan! Jag är mycket stolt och imponerad av henne, så nu ska hon få köra runt mig överallt.

Det tar en väldig tid för mig att skriva ett blogginlägg. Jag och datorn är fortfarande i luven på varandra, så om bilderna sitter lite knasigt eller texten ser konstig ut beror det på datorn och absolut inte på mig.
Hoppas ni haft en mysig kväll utan krångel med tekninska prylar.
Tjoflöjt!