Älskade bergslagsteatern

5 september, 2011 0 av mikael

Nu var det återigen ett tag sedan jag skrev ett inlägg och jag tillåter mig själv att skylla på den nedrans datorn. Det tar liksom emot att sätta sig vid datorn för att skriva ett litet snabbt inlägg med några bilder och veta att det kommer ta minst en timme innan det är klart.
Men nu ska det bli bättring för min kära Matilda har lovat mig att vi ska ha bloggskola, så efter det ska det bli ändring må ni tro.

Inför morgondagen ser jag mycket framemot bergslagsteaterns upptaktsmöte. Det ska bli så himla kul att få träffa alla våra barn igen, både gamla och nya. 
För er som inte vet, tillbringar jag mycket av min fria tid på bergslagsteatern. Dels har jag varit med i många projekt och dels är jag ledare för barn-och ungdomsgrupper.

Jag och Tojan har stora visioner för våran 10-12årsgrupp, jag ser verkligen framemot att sätta igång.
I år ska jag tillsammans med Cila även vara ledare för 13-15åringarna. Det ska bli mycket spännade att se vad vi hittar på med dem.
Det ska bli så Kuuuuul!

Om du eller någon annan du känner funderar på att börja på teater tycker jag verkligen att ni ska komma på upptaktsmötet imorgon klockan 18.00 på bergslagsteatern. Teatern är ett stort rosa hus som ligger vid rondellen som kommunen dekorerar efter högtiderna.
Om ni har några frågor är det bara att ni hör av er till mig eller bergslagsteatern http://www.bergslagsteatern.se/
Alla är varmt välkomna, ju fler desto roligare.

Tjoflöjt!