I gott förvar.

16 september, 2011 0 av mikael

Nu är kameran återigen i trygga händer.
Kommer ni ihåg att jag i ett inlägg för lääängesedan lovade er att ni skulle få se ett linne jag sytt? Här är det!

Inte särskilt mycket för världen, men fint i all sin enkelhet, om jag ska utrycka min åsikt.

För en vecka sedan påbörjade jag ett nytt stickprojekt, en kofta som jag stickar efter ett mönster från -46. Fördelen med mönster är ju att man då vet hur man ska sticka, om man inte läser mönstret så stickat man fel. Förhoppningsvis så stickar man inte 13 cm superfint och tunt, och läser sedan att man skulle bytt storlek på stickorna efter 6 cm. Det felet upptäckte jag idag att jag gjort, en hel veckas slit helt i onödan! Nu är det bara att repa upp… buhu.
När jag stickat 13 cm med rätt stickor så ska jag visa er mitt lilla projekt, det kan nog dröja någon vecka. Men mössan som jag stickar går det bättre med så den dyker nog snart upp här i bloggen.
Hoppas ni haft en bra vecka och nu kan njuta av den kommande helgen.

Tjoflöjt!