När klockan slutat ticka, fortsätter tiden gå.

18 september, 2011 0 av mikael

Idag har jag haft kalas, jag fyller nämligen år imorgon! Jag bjöd på kallskuret kött med pestopotatis, potatisgratäng, hemmalagat bröd och sallad. Allt detta hade min snälla mamma lagat ihop, smaskens! Till efterrätt blev det cheescake, den hade jag däremot tillrätt själv, duktig som jag är. Om jag får säga det själv blev även den väldigt god. Så god att jag måste lägga ut en bild på den. Hade jag haft en bild på maten, hade jag lagt ut en bild även på den.

Nu i skrivande stund är jag fortfarande barn, men om några timmar är jag enligt barnkonventionen vuxen. Jag kommer somna som barn och vakna som vuxen.Själva tanken är ganska lustig, jag känner mig inte det minsta vuxen, vi får väl se hur jag känner när jag slår upp ögonen imorgon.När jag satt och tänkte på det här kom jag att tänka på den här lilla skeden. Den fick jag av farmor när jag var liten, på den står det datum, tid, längd och vikt på när jag föddes. Jag upptäckte också att jag på dessa 18 år bara vuxit 105 cm, ganska dålig prestation av mig. Nästa inlägg kommer att skrivas av den myndiga Fredrika.Tjoflöjt!