Vad gjorde jag av dagen mån tro?

2 oktober, 2011 0 av mikael

Igår jobbade jag på ett bröllop, det var väldigt roligt och dessutom var det ett helt otroligt vackert bröllop. Det var i hyttan och med ett höstigt tema, torkade löv i höstens färger och mängder med levande ljus. Det jag dock blev allra mest imponerad över var nog ändå deras efterrättsbufé. Det var mängder av bakelser, kakor och andra små frestelser, allt hembakat!!! Om det inte vore för att jag jobbade hade jag knäppt kort åt höger och vänster på allt det fina.Gårdagen resulterade i att denna dag blev en slö dag. Idag har jag gått runt i pyamas och tänkt på olika saker jag borde göra…sen..någongång. Saker som jag faktiskt tog tag i att göra var t ex att göra min mössa helt klarDen blev… skitful. Eller nej kanske inte skitful, men jag tänker då inte ha den på mig. Den blev en besvikelse helt enkel, men och andra sidan blev den klar och bara det är ganska duktigt faktiskt, så det ena jämnar väl ut det andra.Sedan har jag städat mitt rum och lagt upp mitt hår i papiljotter, vad jag gjorde resten av dagen vet jag inte riktigt, antingen gjorde jag de där tre sakerna väääldigt långsamt eller så har jag glömt bort det andra jag gjort. Hm.Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, i mina papiljotter, inte superskönt men säkert bra för blodcirkulationen i hårbotten. Typ som spikmatta liksom.Sov sött mina fina läsare!Tjoflöjt!