Med de bästa

8 oktober, 2011 0 av mikael

Igår kväll blev jag och Bella bortrövade! Det kom en röd liten bil (av okänd sort) och ur den steg två mystiska människor ut och satte ögonbindel på mig och Bella. Sedan åkte vi en bra bit, vi svängde hit och dit och kom allt längre bort. Tillslut kom vi fram till en liten stuga lång ut i skogen, och där… väntade vilma med en hejdundrande födelsedagsmiddag! De två mystiska människorna var såklart Emelie och Tojan, (jag ville bara höja den läskiga stämningen lite.)Vi spelade familjegeni, jag och Tojan hade en jämn kamp om förstaplatsen men till slut kammade hon hem segern och jag kom på en värdig andraplats.Vi hade en supermysig kväll, med massor av intressanta och roliga samtal. Som jag sagt förut tycker vi att vi är fantastiskt roliga, så idag har jag lite träningsvärk i magen av allt skratt!Imorse när vi for hem, lyste solen och det var en sådan här riktig höstdag. Det kändes så fint att få sitta i bilen och trängas med mina fyra tjejer medan solen lyste utanför på alla höstiga löv.Tack för den fina överaskningen!