Det här med att blogga!

13 november, 2011 0 av mikael

Äntligen har jag lyckats göra länkar! Ända sedan jag skaffade en blogg har jag velat kunna länka till andra bra bloggar, men sånt där är så svårt när man är oteknisk av sig.
Men idag så bestämde jag mig för att jag skulle fixa det och vips! Så fanns mina länkar bara där, superenkelt, (det var så enkelt att min dator var tvungen att krascha när jag sedan skulle lägga in lite bilder från kameran. Den kände väl att sånt här flyt kunde ju inte en oteknisk person jag ha. Men till och med kraschen gick bra, det var bara att starta om datorn och lite så).

Anledningen till att det var så enkelt beror ju såklart inte på att jag satt länge och väl och klurade bland alla kodmallar, nej,nej,nej, jag hittade istället en suuuperbra blogg som hjälper en med vad helst man kan behöva hjälp med. Till och med jag förstod, så ni förstår vilken guldgruva till blogg, från och med nu kommer jag vara en hängiven läsare till denna blogg http://blogghjalparn.blogg.se/.

På många sätt kommer ”blogghjälparn” kunna förbättra min blogg, men inte med allt, till exempel får jag nog leva med att jag är en usel fotograf och redigerare, det syns ganska tydligt på mina kort. När jag redigerat mina bilder ser de nog värre ut än innan jag redigerade dem, men det är ju så kul att redigera, och det sägs ju att övning ger färdighet, eller hur? hehe.

Medan ni väntar på att mina färdigheter ska utvecklas kan jag ju passa på att tipsa om två andra flickor som bloggar och som dessutom knäpper förträffliga kort (Nu kan ni ju dessutom kolla på länkar och klicka in på deras bloggar, bra va?!)

I Nathalies blogg http://captainexcellent.blogg.se/  får man träffa en fantastisk ung dam som är kreativ som bara den. Förutom att hon kan fotografera och redigera vackra bilder, så är hon en hejjare på att måla. Kika in på hennes blogg vetja!

I Brittas blogg http://brittah.blogg.se/ får ni följa min fina kusinvitamins liv nere på Ölans folkhögskola. Brittas bilder är som kakor för munnen fast för ögonen, (alltså hennes bilder är lika bra som kakor och då är de bra!) När jag ser Brittas bilder kommer jag att tänka på drömmar och sagor. Jag tror Britta har förmågan att fånga drömmar på bild. Kolla in hennes blogg och se om ni också får den känslan!

Tjoflöjt!