Tillsist!

14 november, 2011 0 av mikael

Jag är en sån här typisk människa som är bättre på att påbörja projekt än att avsluta dem. Men igår så fick jag ett ryck och avslutade ett av mina många pågående projekt. Nämligen gitarrprojektet, den hade visserligen kunnat varit klar för över ett år sedan meeen bättre sent än aldrig, eller hur?Så, för nått år sedan ungefär fick jag en fix idé om att det skulle vara så fint att göra iordning en gammal gitarr. (Turligt nog för mig är min pappa musiklärare, så han hade en gammal gitarr i någon av sina gömmor som jag fick! hihi)Här är resultatet!Jag har klippt bilder ur tidningar, fotografier och fina papper. Trädgrenanrna har jag målat med vanlig akrylfärg. Allt utom snäckorna har jag limmat fast med dekoupagelim (det är typ som lack) snäckorna har jag limmat fast med ”fastik gummiklister” (det är för övrigt ett lim jag varmt kan rekomendera, funkar till allt!). Sedan strök jag en tunt lager med dekoupagelimmet över allting för att se till att det verkligen sitter på plats. (Stryk dock inget lim över akrylfägen, den lossnar, been there done that).Det som har tagit så lång tid är att hitta alla bilder, men letar man och håller ögonen öppna så kan man hitta ganska mycket i tidningarna man har hemma.Tjoflöjt!