Ja se det snöar!

27 november, 2011 0 av mikael

Om det är någon som har missat det så är det faktiskt första advent idag. Det känns jättemysigt att det snart är jul och att man får börja julpynta och öva inför lucia, och extra mysigt är det ju såklart att vi fått lite snö! Låt den få stanna nu bara!

Förövrigt så har jag varit på julskyltningen tillsammans med ett urval av bergslagsteaterns ledare och barn, för att sjunga julsånger. Julkänslan var på topp kan jag lova!
Väl hemma igen så har jag julpyntat mitt rum lite. Men jag upptäckte att det mesta av mitt julpynt har jag köpt in när jag gick på mellanstadiet, vilket resuterar i ja… men det är så mysigt så det gör inget.

Att bloggen varit lite död den senaste veckan beror på att livet just nu består av plugg och teater. Det hinns inte med så mycket mer. Så några löften om fler inlägg kan jag inte avlägga. Ni får stå ut hehe.

Hoppas ni har en superadvent!

Tjoflöjt!