Mys!

1 december, 2011 0 av mikael

Idag har jag haft en riktig toppendag! Jag började dagen med att tvinga upp mig själv för att titta på adventskalendern. Jag var skeptisk när jag slog på tv:n för att det varit så fruktansvärt dåliga julkalendrar de senaste åren. Men hör och häpna! Efter ett avsnitt är jag frälst, eller nja det kanske var lite att överdriva ( den slår ju inte någon av de gamla godingarna som t ex ”Greve holm”) men jag tror den kommer vara riktigt bra, mysig och ge äkta julkänsla! Jag ser framemot att följa årets julkalender. 

Sedan begav jag mig tillsammans med några andra tredjeårselever iväg till Stockholm för att spendera dagen på utbildningsmässa. 
Jag, Tojan, Vilma och Bella strosade runt och blev påprackade massor av brochyrer och hurtiga människor med mungipor upp till pannan rekomenderade deras FANTASTISKA utbildingar som de tyckte att vi ABSOLUT skulle söka till, för på just deras skola var det en sådan GEMENSKAP och det var sååå ROLIGT! 
-Ja, jo, mm, svarade vi och tog för oss av allt gratis godis, påsar, vattenflaskor och pennor. 
Vi gillar gratis saker, det är liksom extra roligt.

 

Så fort jag var på hemmaplan igen begav sig jag och Tojan för att äta julbord med bergslagsteatern. Mmmm det var supergott och mysigt. Vi gruppledare fick till och med julklappar! Jag fick en bok om hur man läser andras tankar, så nu ni! Mohahaha!

Nu sitter jag mätt och belåten på mitt rum med tända ljus och myser. Så, ja ni hör, det har varit en riktig mysdag idag.

                                
 Här är ett kort på mitt fina ljusfat. Jag upptäckte nu när jag tog kort på det att, nää… det är inte så fint, det ser mer ut som en spya. Men det är mysigt och praktiskt.
För att göra ett ljusspyfat behöver man:

Ett fat
Ljusstumpar som blivit över eller ljus man vill bli av med

Tadaaa! Klart, jag lovar, så enkelt är det!

Tjoflöjt!