Jäkla Dagmar!

2 januari, 2012 0 av mikael

Här har man tänkt sig att man äntligen ska få tid att blogga nu när det är jul och allt, men icke! Nej, Dagmar bestämde sig för att dra med sig vårat internet i sin storm (telefonen med för den delen, men den är inte lika saknad). Telia har lovat oss att vi ska få tillbaks internetet den 17 januari. Tack Telia! Turligt nog så har mamma en iPad med 3G på så ni kan få en liten uppdatering ändå.

För att göra en lång historia kort, både julafton och nyår kom och gick, precis som det ska vara. Vi har julgodis i varenda skåp och har ätit rester sedan julafton, vi är uppe och tittar på film och pratar till klockan tre på nätterna och vaknar klockan tolv på förmiddagarna. Jag har bestämt mig för att läsa min 1000-sidorbok (ett skolarbete) ”borta med vinden” jag har nämnt det förut. Den är jättebra och jättelång så jag har att göra under lovet!
Det här inlägget har försvunnit två gånger medan jag skrivit det! Förstår inte alls varför det blir så… Som tur var fanns det mesta kvar i utkast båda gångerna, puh! Jag hoppas att ni har haft en fantastisk julafton och ett underbart nyår!
Tjoflöjt!