Hemma igen!

19 mars, 2012 0 av mikael

Som många av er vet har jag varit ute på vifft i några veckor, men nu är jag hemma igen, vilket känns jätteskönt! Men nu närmar sig studenten med stormsteg och jag känner att det börjar bli dags att ta tag i saker och ting. Det mesta känns dock som väldigt roliga saker så jag tror att det kommer bli en väldigt bra och rolig vår!

De senaste dagarna har jag varit riktigt duktig och pluggat ifatt lite rester, när man väl börjat sjunker berget ganska fort.
Jag har massor att visa och berätta, men nu ville jag mest säga att jag är hemma igen, mår bra och att bloggen återigen är igång. Så i morgon kan man säga att det riktiga bloggandet börjar igen. Det här var liksom bara en liten tjuvstart.
Här är en bild på mig och Matilda från när vi var i England och hälsade på Becca och Sofia. Vi kände oss stencoola vid grafittiväggen. Becca tog ett kort på oss när vi skulle se stencoola ut. Det gör vi inte… så jag tog den här bilden istället.
Kul att vara tillbaks!
Tjoflöjt!