Helg i mars

25 mars, 2012 0 av mikael

Denna helg har varit fylld av mysiga och viktiga stunder.

I fredags smög jag in och tittade på repetionen av ”Petra Nova” som tvåorna på estetiska programmet ska sätta upp. Jag satt och rös nästan konstant i två timmar! Jag tror musikalen kommer bli superbra, sen att mina superpinglor Emma och Cila är med höjer ju stjärnstatusen avsevärt!
På lördagen stationerade jag och mamma oss på bullens för att skriva manus till ett projekt som jag och Tojan ska ha i sommar. Det ska bli jättespännande att se hur slutresultatet blir, det känns som att vi börjar gå åt rätt håll i allafall.
På kvällen kom fröken Matilda för att underhålla mig. Vi hade myskväll och knäppte fruktansvärt fula bilder på oss själva och skrattade så vi fick kramp.
Idag har jag ätit glass med Matilda, grundmålat ett rum på teatern och haft picknick i karlbergsparken med cila, pizza, musik och sol.
(Att en del bilder är åt fel håll beror på att jag är ett teknikens under…)
Ja ni förstår ju själva att den här helgen är för bra för att vara sann… Baksmällen kom när jag skulle beställa flygbiljett till Becca i England. Det finns inget som är så krångligt som att beställa biljetter, vi höll på ett bra tag. Jag klickade fel, det blev error och min bank valde att inte godkänna en del biljetter. Jag blev hispig och stressad och Becca åker till Argentina om sådär en timme och hade inte direkt tid att sitta och beställa biljetter med mig. Syskonen Holmberg är alltid ute samma goda tid…
Nu har jag lyckats beställa de flesta biljetter
Ja här har jag skrivit upp alla byten, förstår ni att jag får lite ångest över att hålla koll på alla dessa biljetter och tider. Jag är ju liksom inte känd för att hålla koll på saker och ting.
Nu lugnar jag mina nerver genom att lyssna på Laleh och förbereder mig psykist för att orka ta tag i disken, mitt rum, mitt plugg och mig själv.
Hoppas ni haft en solig helg och ätit mycket glass!
Tjoflöjt!