8 juni

18 juni, 2012 0 av mikael

Så kom dagen som vi alla längtat efter, våndats för, föreställt oss och drömt om. Studenten. Jag vaknade till strålande sol, som höll i sig hela dagen. Dagen började med champagnefrukost hemma hos Emilia, där det skålades i champagne och åts jordgubbar.

Sedan for vi vidare till skolan där det hölls fina, värmande tal, vi blev fotograferade, betyg delades ut och vi blev bjudna på middag av skolan.
Så var det dags för själva skolavslutningen, jag och tjejerna var med och körade till världens bästa Vilma när hon sjöng. Det är bland det roligaste jag gjort, det var så fint att få stå och sjunga och titta ut över alla blivande studenter med sina vita mössor och känna den vibrerande känslan som låg över aulan. Och så kom till slut stunden, ES09 sprang ut till ”Nationalteaterns” ”Livet är en fest”, och sedan hade vi gjort det, vi hade tagit studenten!
Resten av dagen bara susade förbi, vi åkte flak genom Avesta stad, sjöng upp mot den blå himlen och duckade för vattenballonger, sedan åkte vi hem för att ta emot folkets jubel, skåla i champagne, äta underbar mat, bli kramade, fotade och öppna paket.
Till slut (som vår svensklärare i sitt avslutningstal påminde oss om att det ska särskrivas, då tillslut har en helt annan betydelse) var jag och Tojan så trötta så vi smög upp med min lilla kusin och la oss för att sova en stund i min alkov innan vi laddade om och gjorde oss i ordning för att fira att vi var fria som fåglar tillsammans med vår kära klass.
Vi fick en jättefin dag som var perfekt på alla sätt och vis. Nu så här en vecka efter börjar jag inse att jag faktiskt har tagit STUDENTEN…
 
Så, nu har ni fått tagit del av min studentvecka. Jag har inte jättemycket bilder och de bilder jag har är mest från de stunder då vi stått och väntat och inte haft något att göra. Men jag är ändå jätteglad för de bilder jag har men framför allt är jag glad över den fina tid jag fått ihop med de finaste. TACK!
 
Tjoflöjt!