Urkult del 2.

10 augusti, 2012 0 av mikael
Så kom kvällen och det blev dags för eldnatten och Laleh.

 
Jag tänkte att det var bra att gå på toa innan, men såklart blev min plats tagen så hela eldshowen fick jag sitt i nedåtlut och krampa vaderna för att hålla mig på plats! En tröst var i alla fall att jag hitta den här rutan på dassdörren. Synd nog hade jag ingen penna med mig, så jag kunde inte skriva nått från disneyklubben.
 
 
Så blev det äntligen dags för Laleh och till mina vaders lättnad rörde vi oss ner till scenen. Sega som vi är hamnade vi väldans långt bak. Men det gjorde inte jättemycket. När hon sjöng låten Snö släppte de upp en massa ljuslyktor (Det heter nått särskilt, men kommer inte ihåg vad) Det var superfint.
 
 
Här är hon, bästa Laleh!
 
 
För korta människor som mig såg det mest ut såhär, om jag inte ställde mig på tå och hittade en liten lucka. Men det är svårt att hitta de där luckorna för folk står ju liksom inte still.
 
 
Sedan dansade vi på danslogen och timmarna gick och hux flux var det ljust igen.
 
 
Då blev jag dötörstig och bestämde mig för att köpa nått att dricka. Urvalet är ju inte jättestort klockan halv fyra på morgonen så jag köpte citronsaft för tjugo kronor och tänkte mig att jag skulle få ett stort glas när det var så dyrt men nej, nej en liten pappmugg fick jag nöja mig med.
 

När fötterna var trötta av allt dansande och saftmuggen uppdrucken gick vi tillbaks till tältet för att sova vår skönhetssömn
 
Kusinreunionbilden får avsluta detta inlägg
 
To be continued…(igen..)