Att göra en kjol av en t-shirt

14 augusti, 2012 0 av mikael
Som många av er redan vet är jag väldigt svag för blommönstrat i alla de slag. I våras när jag var in på röda korset gick jag förbi en ställning med kläder och såg i ögonvrån något blommigt fint och gick genast fram och kännde och klämmde. När jag tog mig en närmare titt upptäckte jag att det fina tyget var en t-shirt som hängde på ställningen med extra stora storlekar. Men eftersom den faktsikt var så pass stor som den var såg jag potensial i den och beslutade mig för att göra något av den. Tanten bakom diksen kollade lite undrande när jag räckte fram den och frågade om jag sett att den var väldigt stor…

Det blidde en kjol av den, som är längre bak än fram.

Blusen är second hand och avklippt och fållad bara.

Tyget i kjolen är jättemjukt och jag använder kjolen flitigt!

 
Tjoflöjt!