Möt Marie

19 augusti, 2012 0 av mikael
I fredags var jag hos Eva och dammsög, fikade och hjälpte henne att välja ut skor och klänningar. Det är till en liten utställning som ska vara på Humlebacken på måndag då Eva spelar klockan 19.00. Hon har så himla mycket fina skor och klänningar och det finns sånna historier bakom alla plagg. Synd nog så glömde jag såklart kameran så jag kan ju inte visa er allt vackert. Men kom till humlebacken på måndag så får ni se allt med egna ögon.

Eva tyckte att jag måste ha med en maskot när jag far ut i livet, så hon letade fram den här stiliga katten. Jag har döpt henne till Marie efter Eva. Marie är Evas mellannamn och även det namnet hon använde när hon spelade jazz på 40-talet nån gång. Att spela jazz som kvinnlig konsertpianist var inte något att tänka på, så då fick hon ta Marie Adams som artistnamn. Ganska flott va?

 
I dag är det exakt en vecka tills jag och Marie tar väskorna och far upp i landet!
 
Tjoflöjt!