Ett urval

20 augusti, 2012 0 av mikael
Här kommer ett urval av bilder från de senaste dagarna

Håruppsättning med röd rosett bara för att jag skulle sortera på vinden, då måste man ju vara fin i håret ni vet…

Kräfskiva numero uno

Numero dos

Avskedsfrukost med världens bästa Bella! Och världens bästa frukost dessutom.

Hon bjöd nämligen på syrisk (säger man så?!) frukost.

 
Finaste Bellabus som numer bor på ett slott. Flott va?
 

Idag när jag tog bussen hem från trafikskolan åkte jag förbi min skola, eller ja, min GAMLA skola. En massa ungdomar gick av, men jag satt minsann kvar. Då insåg jag att jag snart ska spela teater hela dagarna och försökte ta ett kort där jag visade min glädje över det. Tyvärr lyste solen i ögonen så jag såg mer misorabel ut…

 
Trots det studsade jag förnöjt hem från bussstationen i stan i mina knästrumpor och vita tygskor.
 
Tjoflöjt!