Att vara på väg bort och samtidigt hem.

26 augusti, 2012 0 av mikael
Nu var det några dagar sedan ni hörde från mig, och mycket har hunnit hända.

I tisdags skuttade jag nöjt hem från teoriprovet, nöjd över min insatts. Men ändå kunde jag inte känna mig helt nöjd med tanke på vad som väntade kommande dag.

Men hör och häpna! Det gick vägen och det känns så himla skönt!

Det firades så klart!

När väl körkortet var avklarat fick jag sätta fart med förberedelserna inför flytten. Till det hörde att lämna tillbaks nyckeln till teatern, det känndes tungt i hjätat må ni tro. Vi gjorde det hand i hand jag och Tojan.


Så gjorde ett besök hos frisören. Hade först bara tänkt fixa luggen och toppa. Meeen väl där försvann en hel del till.

Äntligen, fick mina symaskiner komma hem till sin mamma igen! 

Och så var det tillslut dags för flytten. Som packade sillar trängde jag, mamma och pappa in oss i bilen bland alla mina väskor. Men nu är vi här, jag och Marie, på det stället som i ett år ska vara vårat hem. Nu ska jag bortsa tänderna och krypa ner i min nya nybäddade säng.

 
Tjoflöjt!