Att höra vågornas skvalp

30 augusti, 2012 0 av mikael
Idag åkte vi iväg med hela skolan på utflykt.

Vår första destination var Rotsidan sm ligger precis vid havet, ungefär en timmes resa från skolan. Men Fikarasterna är heliga på Hola så vi var tvungna att stanna bussen och fika halvvägs. Sedan kom vi fram och åh, vad jag älskar havet! Vi åt lite lunch och såg en havsörn. Sedan åkte vi vidare till ett ställe som heter Mannaminne där fanns det massor med fina saker att titta på som till exempel dragspel, affisch på Carl Jularbo(!) han är från Avesta som mig), fina träskulpturer, gamla bilar, symaskiner, hus, konst och ja det mesta. Har ni vägarna förbi kan jag rekomendera att ni svänger in och kikar runt.

 
Annars har jag läst lite, sytt, vart uppe och fikat i villan och sedan tränat lite dans med de andra. Nu ska jag sova bort förkylning och träningsvärk så jag vaknar som en ny människa i morgon.
 
Tjoflöjt!