Att lägga på hög

24 september, 2012 0 av mikael
Min hög med pågående projekt bara växer och växer. Det är som att när ett projekt nästan är klart går musten ur mig och jag måste starta tio nya innan jag avslutar något. 

Det borde ju vara så att när man nästan är klar så lägger man på ett kol så man får använda sina klänningar och kjolar nån gång. Men inte jag inte. Där hänger de över stolen i väntan på att nått litet knapphål ska sys i, eller att en liten krage ska sys på. Nya projekt slängs över och de hamnar längre och längre ner. Men ibland får jag ju ett ryck och avslutar en tio projekt på raken och då går det av bara farten just för att det är så lite som ska göras på varje.

Nej nu ska jag nog dricka lite te och sticka klart högra framstycket på den röda koftan. Så det blir lite balans menar jag.

 
Tjoflöjt!