December kom till slut.

1 december, 2012 0 av mikael
Tjohooo! Äntligen kom december! Nu ska här bakas pepparkakor, kokas knäck, pyntas  och köpas julklappar.
Något annat som också är kul är att det kommer hållas en liten julkalender här på bloggen. Jag kom att tänka på det bara här om dagen, men kände att jag var lite väl sent ute för att hinna med. Men så kikade jag in på den eminenta bloggaren Emily Dahls blogg. Där har hon anordnat en jättejulkalender som alla bloggare som vill får vara med på. Hur bra som helst. Hur det går till kan ni läsa om här.

Bakom den första luckan ska man lägga upp en bild på sig själv som man tycker om. Jag börjar hela tävlingen med att fuska lite. Det är nämligen så att min käre far råkar fylla år just den 1 december, så då tyckte jag att en (eller ja två då) bild på oss passade himla bra.

Jag gillar de här bilderna jättemycket för de känns så himla typiska från den tiden då de är tagna. Jag är fjorton år, och tunikan jag har på mig var verkligen en favorit. Tyget var så himla mjukt och så var det så fint fall i den. 

 
Här kan man se väldigt tydligt på min min att pappa retar mig. När jag ser bilder från högstadietiden blir jag så himla glad att den tiden är över och att jag idag, är där jag är. För det är så fint att få göra precis det man vill.
 
Nu ska jag gå och mysa in julen. Grattis pappa!
 
Tjoflöjt!