Sånt som bara måste bli av.

20 januari, 2013 0 av mikael
Jag tänkte precis som Ida sätta upp lite symål för 2013. (Om ni föresten inte kikat in på hennes blogg redan, gör det nu!) 

Jag känner att 2013 är året då jag ska sy min första blus. Annars så blir det ju mycket kjolar, linnen och klänningar. Så minst en blus, t ex som den ovan, ska jag försöka mig på. 

En plisserad eller helveckad kjol tänker jag mig som projekt. Det får ta den tid det tar, men innan 2013 är slut ska jag ha gjort en.

I år tänker jag mig även att jag ska ta och börja sy mina egna underkläder. Så man får dem som man vill ha dem liksom. Bättre för plånboken, bättre för miljön och bättre för mig. Lär ta tag i det här nu känner jag.

Och sist men inte minst så ska jag banne mig sy en soldräkt À la 40-tal. Den påbörjades ju i sommras men så kom jag av mig när löven började falla och den inte kändes så aktuell längre.

 
Sedan har jag ju tusen andra projekt, idéer och tyger som väntar på att bli något. Men dessa fyra mål är jag lite extra angelägen om att nå. Har ni några syprojekt som ni känner bara måste bli av i år?
 
Tjoflöjt!