Finfrukost gånger tre

29 januari, 2013 0 av mikael
Alltså jag har aldrig riktigt varit en frukostmänniska. Jag har tyckt att det har varit det absolut tråkigaste målet på hela dagen och valde därför alltid att hoppa över frukosten. Men sedan jag kom till Hola så ingår det ju frukost och ni vet, gratis är gott, så sakta men säkert har jag börjat bli frälst på det här med frukost. 

Nu äter jag till och med frukost på helgerna då man får fixa det själv. En favorit är yoghurt med musli, branflakes, russin, frön, bär, granatäpple och kokos. Lussebulle och hembakt bröd är heller inte så fel.

Melindas supersmoothie är också väldans bra.

Att göra allabidrarmednågotfrukost är också hur bra som helst. 

Knäckemacka med ägg och gröt. De andra tyckte jag var jättekonstig som hade kokos på min gröt. Själv tyckte jag det var ett genidrag! 

Något som är extra bra är Amerikansk frukost. Här steker pojkarna pankakor och bacon.

Jag och Melinda bidrog med chokladspäckade muffins.

 
Jag hade ekologiskt jordnötssmör och brödsirap på mina pankakor. MUMS… Så ja, jag får nog erkänna mig besegrad. Det här med frukost är ju himla bra.
 
Tjoflöjt!