Så där himlande fint!

13 juni, 2013 0 av mikael
Ni ska bara veta hur länge jag väntat på att få visa det här fantastiska för er! Ni kanske minns att jag för flera veckor sen var iväg på en riktig monsterresa där jag sökte flera skolor och hade annat hyss för mig och var borta en hel vecka. Medan jag var borta från skolan fick jag veta att det låg ett paket och väntade på mig i postfacket på skolan och ni kan ju tänka er vad nyfiken jag var!  När jag kom tillbaks till skolan tidigt måndag morgon efter en hel natts tågresande och en veckas sovande på liggunderlag var jag rätt död minst sagt. Men så kom jag på att jag hade en paket som väntade så jag sprang och hämtade ut det.

Som ni ser var jag så ivrig att få veta vad det kunde vara att jag höll på att glömma att dokumentera det! (Hemska tanke!)

Ni kan ju tänka er att all min trötthet försvann när jag öppnade paketet och fick se det här!

Paketet var alltså fyllt med små saker som är precis i min smak och från en person jag aldrig ens pratat med, som hade tagit sig tiden att tänka ut små presenter som skulle passa mig, letat upp adress, slagit in fint och sedan skickat det till mig. Hur fint är inte det?! Tack finaste Sanna! Det gjorde verkligen min dag!

 
Tjoflöjt!