Sypeppen #6

19 juni, 2013 0 av mikael
Låt mig presentera veckans sypeppare!

Här är Siris premiärbidrag! Även hennes bidrag var en skolavslutningsklänning som syddes mitt i natten. Himla tjusig var den också! Småblommigt, djup urringning i ryggen, veckad kjol, små knappar… Ja ni hör ju själva!!! Så fint det bara kan bli! In och kika på Siris blogg för att se fler bilder!

Här har vi Malins bidrag! Ett par jeans som är omsydd till en kjol. Hur smart är inte det? Det är så kul att se hur man kan återanvända och göra nytt av det som redan finns! Extra kul är det ju att se att det kan bli riktigt snyggt också, som här! In med er och kika på Malins blogg!

Och här har vi slutligen mitt bidrag! Om ni vill se fler bilder på klänningen och läsa lite om natten då den kom till, kan ni göra det här! (Och för er som är nyfikna vad sypeppen är, kan ni läsa om det hääär!!!)

 
Tjoflöjt!