Blobbis #1

14 juli, 2013 0 av mikael
I allt nerpackande och uppackande har jag upptäckt en sak, jag har alldeles för mycket kläder. I och med att jag börjat sy så mycket så bara växer min garderob och jag har svårt att göra mig av med mina gamla plagg. Även om jag inte använder dem… Men jag tänkte, om jag vet att de får komma till nya fina hem kanske det går lite bättre att släppa taget om dem. Så vi gör ett försök och öppnar helt enkelt en liten bloppis!

Den här klänningen köptes till en hattfest för några år sedan och har sedan fått följa med på teaterfestival och sådana fina balunser. Men mest har den faktiskt bara fått hängt på en galge. Så nu är det dags att säga adjö! (Snyft)

Storlek: 34

Märke: HM
Skick: Använd ett fåtal gånger och i mycket bra skick
Pris: 100 kr + frakt
 

Superfin poncho som jag köpte på erikshjälpen för några år sedan. Tyvärr har jag faktiskt aldrig använt den för att färgerna helt enkelt inte passar mig. Så nu längtar den som en tok efter att få fira hösten ute i friska luften!

Storlek: 
Märke: Köpt på Erikshjälpen 

Skick: Aldrig använd av mig, men köptes begagnad
Pris: 80 kronor + frakt
 
 

Storlek: 34
Märke: HM

Skick: Mycket bra. Använd fåtal gånger.
Pris: 50 kronor + frakt
 

Storlek: 34
Märke: HM
Skick: Mycket bra, använd fåtal gånger.
Pris: 60 kronor + frakt

Det här plagget köpte jag på en vintagemarknad i Uppsala för några år sedan, jag föll pladask för den fina färgen. Men tyvärr är den i lite fel längd, så det blir att jag aldrig använder den… Så nu är det gads för Dagmar att flytta.

Storlek: XS
Märke: DAGMAR (Köpt i andra hand)
Skick: Mycket bra.
Pris: 80 kronor + frakt

Storlek: 36 (Märkt med storlek 8)
Märke: Minns inte var den är köpt, men den är märkt med Pilor

Skick: Mycket bra.
Pris: 50 kronor + frakt

 
De här tightsen köpte jag en vår för några år sedan, jag älskar färgerna och mönstret. Tyvärr använder jag inga tights längre och så gillade jag aldrig riktigt materialet. Så om ni är lite känsliga för material slänger jag nu ut en liten varning. De är liksom väldigt ”halkiga” eller hur man nu ska säga…

Storlek: 34
Märke: HM
Skick: Bra, har blivit tvättade ett par gånger.
Pris: 30 kronor + frakt.

Om ni vill ha fler bilder, mått eller bara undrar över något är det bara att höra av sig! En del av kläderna nu är lite ostrukna, men eftersom de ligger ihopvikta i en kartong i väntan på sina nya ägare tänkte jag att det är lika bra att jag väntar med strykningen tills det är dags för dem att fara iväg. (Man vill ju inte stryka i onödan…) Det är först till kvarn som gäller, så kommentera här eller maila mig om ni är intresserade! 
 
Tjoflöjt!