Om allt som händer

9 september, 2013 0 av mikael
Något som jag älskar med hösten är att man kommer in i rutiner igen. Hösten är nog faktisk den mest rutinerade årstiden. Man tar bort gamla rutiner man inte trivts med och byter ut dem mot nya.

När man kommer till ett nytt ställe såhär så tar det ju lite längre tid att komma in i det hela. Men nu känner jag ändå att dagarna börjar kännas som vardag och dessutom en helt fantastisk rolig vardag.

I helgen var jag på den första av fem helger som jag ska läsa en mönsterkonstruktionskurs. Så himla roligt! Det känns verkligen som att jag kommer få användning av det och kul att läsa ett ämne som är lite mer teoretiskt för ovanlighetens skull.
 

I helgen tog jag tag  och gjorde en syhög med kläder som ska lagas/fixas till/ sys klart o.s.v. Det är så bra med sånna högar när man börjar få mycket att göra för då blir det inte ett så stort projekt att sätta igång att sy utan man kan nåla en fåll, laga en dragkedja eller tråckla nån liten söm mellan varven.

 
Dessutom har det börjat trilla in lite sypeppsbilder på mailen, vilket är superkul! Det börjar bli dags för en sypepp snart, har ni något på G? Själv är jag så himla taggad på nästa sypepp! 
 
Tjoflöjt!