Om en helg

15 september, 2013 0 av mikael
I helgen har jag haft finbesök av min lilla bror (som gärna påpekar flera gånger om dagen att han numer är längre än mig… När hände det?!)

Han hade kollat ut en massa musikaffärer som han ville besöka, så vi for runt i hela Göteborg och kollade på gitarrer och trumset. Så om ni vill veta nånting om Göteborgs musikaffärer kan ni fråga mig…

 

Vi har ätit en massa god mat och spräckt min budget. Men sånt ingår ju i syskonbesök. Här tvingar jag honom att le och posa så vi skulle få en äkta göteborgsbild med spårvagn och allt.

På lördagen var vi stencoola i matschande solbrillor. Lördagen trappade vi ner på musikaffärena och besökte lite second handbutiker. 

Jag hittade den här fina på pop boutique och kände mig riktigt 60-talig.

 

Idag var Pelles mål Biltema för att köpa sprayfärg

 

Och mitt mål var Stoff och stil för att inhandla lite tyg. Alltså, utbudet där var ju något utöver det jordiska! I allafall för nån som är uppvuxen i småstaden. Men jag saknar faktiskt de små mysiga sybutikerna här i Göteborg. Än har jag inte stött på en ända… Har ni några tips?

 

När vi inhandlat sprayfärg och lite för mycket tyg mötte vi upp den här fina damen för att fika litegrann.

Sedan var det dags att vinka hejdå. Lite sorgligt var det allt, men eftersom vi inte hann plöja igenom alla musikaffärer sa han att han kommer tillbaks snart igen!

 
 
Här är dagens små fynd. Kan ni gissa vad jag ska sy?

Tjoflöjt!