Om en födelsedag

28 september, 2013 0 av mikael
Vet ni vad? För nån vecka eller så fyllde jag tjugo år! Nu när jag har levt några dagar som tjugoåring så kan jag säga att det är ungefär, ganska precis som att vara nitton. Men det är ju alltid kul att fylla år!

Särskilt när man känner så mycket fina personer! Morgonen började med att klassen tågade in och sjöng för mig

Sedan hade de bakat till mig och Hanna som också fyllt år några dagar tidigare.

Så då hade vi kalas med dans och bus.

På kvällen blev jag bjuden på dansföreställning inne i Göteborg av Tojan 

Och så fick jag massor med kort och paket på posten! Hur fint är inte det? Dessutom fick jag hemmagjort äppelmos av en fin filur och liten present utanför dörren från okänd avsändare. Så jag kan tänka mig att fylla år fler gånger!

Tjoflöjt!