Sypeppen #15

4 november, 2013 0 av mikael
Här kommer sammanfattingen av sypeppen #15 med tema återanvändning!

Fina Siri som sytt en superfin hängselkjol av en gammal volangkjol. Jag blev jättesugen på att sy en hängselkjol till mig själv! In och kika på hennes inlägg med massor av fina höstbilder.

 
Petra som är bloggvärldens expert på att sy om gamla plagg till nya fantstiska klänningar! In och kika här hur hon gör!!!
 

Helga har sytt om en stor jeansskjorta till en figurnära top med superfina broderier på bakstycket. Ni måste in och kika på hennes blogg så ni även får se hur den ser ut framifrån (urfin)!

Sabina slog på stort och hade med hela två bidrag! En jacka i påfågelmönstrat tyg och ett sjöjungfrulinne!!! Hur fint som helst ju! Sjöjungfrulinnet ska jag nog göra nått liknande till sommaren. In och kika!

 
Och sist men inte minst har vi Karin som sytt en klassisk svart kjol av ett par gamla byxor! Alltså så himla tjusig! Kolla in hennes blogg och hur hon gick tillväga!
 
 
Visst är det helt fantastiskt vad mycket man kan återanvända om man bara har tiden och lite fantasi! Jag är verkligen jätteglad att så många var med och visade sina fantstiska alster! Håll här på bloggen i morgon för då ska jag berätta om nästa sypepp!
 
Tjoflöjt!