Om drömkoftan

5 november, 2013 0 av mikael
Jag har länge letat efter det perfekta koftmönstret och nu när jag var hemma passade jag på att gå in i vår lilla bokhandel och det hade fått in så sjukt mycket fina stickböcker! Det är väldigt sällan jag hittar stickböcker som det finns så pass många mönster att jag faktiskt vill ha boken. Men nu var det säkert tre, fyra böcker som jag gärna ville ha.
 
 
Det tillät ju inte riktigt min plånbok, men en bok fick följa med mig hem (resten skrivs upp på önskelistan…)
 
 
För i den här boken fanns precis den koftan jag letat efter! Egentligen hade jag också köpstopp på garn, men hittar man drömkoftan måste man ju ha garn till den. Så är det ju, eller hur?
 
 
Det är hur mycket fina mönster som helst i boken. Så nu nån eftermiddag när jag har lite tid över ska jag koka te och sätta mig ner och sticka!
 
Föresten, vet ni om det finns nått stickcafé/klubb eller liknande här i Göteborg? Skulle vara så himla kul att få lite sticksällskap!
 
Tjoflöjt!