Om små saxar

6 november, 2013 0 av mikael
Minns ni min lilla sax som dykt upp på bloggen då och då? Ni är många som undrat vart jag fått den ifrån och eftersom jag fick den i present så har jag ingen aning. Den här lilla saxen har blivit en väldigt kär och använd ägodel. Jag använder den jämt och ständigt. 

 
För ett par veckor sedan så fick jag syn på min lilla sax i en affär här i göteborg ooch den fanns i massa fina färger.

Jag var såklart tvungen att köpa på mig några så jag kunde ha en i min lilla sylåda

En vid mina symaskiner

Och en som jag alltid har med mig i väskan… Jag använder de allihopa väldigt mycket.

Men självklart tänkte jag även på er! Så jag har köpt fem små saxar som jag tänkte lotta ut till de som är med i sypeppen #16. Ni brukar inte va fler än fem som är med, så har ni tur får alla en varsin…

Här får ni en tjuvkik på mitt nästa bidrag… Om ni inte är så bekväma vid symaskinen och ändå vill ha en sax (man kan använda den till allt!!!) så behöver ni inte hänga läpp över det! Ni kan bidra med ett smycke ni gjort, en byrå ni målat om, något ni stickat eller virkat eller något annat ni gjort. Huvudsaken är att det är något ni gjort själv. Så vässa hjärncellerna och sätt igång, ni har till den 24 november på er!
 
Tjoflöjt!
 
Pst… Om ni undrar över vad sypeppen är kan ni kika in här!