Lucka #12 Berätta om musik som inspirerar dig

12 december, 2013 0 av mikael
Jag måste bara börja med att säga, VART TOG SNÖN VÄGEN?! Julkänslan som precis börjat infinna sig och allt. Nu är gräsmattorna gröna igen. 

Nog om det, för nu är det dags att öppna Lucka nummer tolv i Emilys julkalender! I lucka nummer tolv döljer sig musik som jag blir inspirerad av. Jag lyssnar mest på 60-talsmusik som Mamas and the papas, The Beatles, Beach boys, Simon and Garfunkel och ja ni vet, de där gamla godingarna.

 På senare år har jag börjat upptäcka lite nya artister och band från vår nutid, bland annat Tennis. Jag tycker jättemycket om deras musik och har lyssnat och lyssnar väldigt mycket på dem, när jag åker tåg, när jag syr, när jag är lycklig, när jag promenerar, när jag är deppig. De passar jämt! Saken är den, att jag vet egentligen inte så mycket om dem alls. Inte hur de klär sig, hur många de är, hur de ser ut osv. (Eller ja nu vet jag ju det, var ju tvungen att kolla upp dem lite till inlägget) Utan det är verkligen bara deras musik som inspirerar mig. Det är som att som deras musik låter, så vill jag klä mig. Bättre än så kan jag nog inte förklara det. 

 
Är ni nå fler där ute som lyssnar på dem? Vilka är era favoritlåtar och album? Mitt favoritalbum är Young and old och mina favvolåtar är Origins, It all feels the same och Petition. Gå in och lyssna på dem här!
 
Tjoflöjt!