Alla goda ting är tre!

18 december, 2013 0 av mikael
Vet ni vad? Det är jul om mindre än en vecka och på fredag har jag gått en fjärdedel av min utbildning och åker hem till Dalarna för att fira jul. Är så pepp!
 
Nu tänkte jag tipsa om tre braiga saker såhär inför jul!

Om du fortfarande funderar på vad du ska köpa i julklapp tycker jag du ska kika in Makeityourowntröjan. För ynka 125 kronor kan den bli din. Det är en basmönster på tröja som du kan köpa i storlekarna xs- xl. Ett busenkelt mönster som du sedan kan släppa loss och förvandla till din alldeles egna och personliga tröja. Och om du är klar med alla julklappar kan du ju köpa den till dig själv. För att du är fin!
 
 
TV 4 ska starta ett program som heter Sveriges bästa Hobbyskräddare! Hur kul är inte det?! Jag kommer sitta bänkad när den börjar sändas. Om ni är sugna kan ni dessutom ansöka om att få vara med själva.

Jag fick en fråga av en läsare vad jag tyckte om tillskärarakademins mönsterkonstruktionskurs, så jag tänkte att jag kan ju lika gärna berätta om det här i fall ni är fler som undrar. Jag tyckte den var väldigt bra. Man fick en större förståelse hur mönster konstrueras från grund och man fick hjälp att rita upp grundmönster efter egna mått. Det är ganska högt tempo och ibland lite svårt att hänga med. Men jag känner att jag fick en bra grund att stå på och som jag kan jobba vidare med. Jag tror jag kommer få mycket användning för kursen och är superglad att jag gick. Till hösten ska jag nog gå en kurs i modeteckning eller liknande.
 
Tjoflöjt!