Snön smälter och löven faller.

31 december, 2013 0 av mikael

Jag tänkte att vi skulle ta och kolla på året som gått och vad jag haft för mig. Jag hittade en text som jag skrev i ett inlägg i början på januari 2013 och jag tycker den beskriver väldigt bra hur 2013 varit.

 
Tillbaks i gamla gängor igen. På ett sätt är allt som vanligt, fast ändå inte riktigt. Det liksom känns i luften. Det känns att alla väntar, väntar på våren, på sökningar, på produktioner, på ljuset. Som Amanda så fint sa, så är vi alla påväg bort nu och man börjar inse att alla de här människorna som finns precis utanför dörren dygnet runt kommer vara spridda för vinden om några månader. Därför känns det lite extra fint att få stanna upp och bara vara. Dricka te och prata om fina, viktiga saker, sitta uppkrupen under täcke och titta på film och kramas lite extra länge. Eller bara ligga och titta upp i taket där mina tranor flyger. För om ett år är det inte längre mitt tak och tranorna flyger på något annat ställe. Just därför är det fint att ibland stanna upp och bara vara.

Januari
 

För nog myste vi och drack te. Vi var i vår lilla egna bubbla.

Februari
 

Jag satte igång en massa syprojekt och vi var iväg och showade med klassen.

Mars

Så mycket som jag rest 2013 har jag aldrig tidigare gjort. I mars höll jag på att bli tokig för att våren aldrig kom.

April
 

I mars sydde jag vårens favoritklänning och 17 april var det fortfarande kvar så här mycket snö.

Maj
 

I maj kom våren, slutproduktion och sökningar.

Juni
 

 

I juni flyttade jag hem, hade teaterkollo och finkvällar med viktiga personer.

Juli

I juli jobbade jag, njöt av sommaren och var på maskerad.

Augusti

I augusti var jag på Urkult med Tojan och Holakompisar och sen flyttade jag till Wendelsberg!

September

I september var jag vilse i Göteborg och hade knästrumpor mest varje dag.

Oktober

 
I oktober var jag återigen på maskerad och hängde en del med den här favoriten. 
 
November
 

 
I november fick jag finbesök och drack åtskilliga koppar te för att hålla höstmörkret borta.
 
December

 

Till slut kom december med jul och snöstorm. Jag och Hanna har myst järnet på vårat rum på Wendelsberg hela december.

 
Det var mitt 2013! Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton, jag känner på mig att 2014 kommer bli underbart!
 
Tjoflöjt!