Jag andas in din luft och går vilse på dina gator.

13 februari, 2014 0 av mikael
Igår morse när jag slog upp ögonen kände jag att det var dags att ge sig ut i Göteborg för att leta secondhand.

Eftersom jag hade en lång dag framför mig grundade jag med en rejäl frukost.

Sedan hopppade jag i mina kläder och gav mig ut i solskenet. Så himla pepp på vårsol och ljumma vindar!!!

Ett av stoppen var Iris second hand, superfin butik verkligen.

Myrornas här i Göteborg är helt galet stort med sina fyra våningar, just nu har de dessutom 25% på hela köpet till alla studenter fram till den 2 mars(!!!)

 

Jag hade bestämt mig för att bojkotta alla bussar och spårvagnar under dagen och gå till fots så jag lär mig hitta i den här staden nån gång. Alltså, Göteborg är ju så fint! Varje gång man är ute så liksom kommer man på det och blir alldeles varm och glad för att man faktiskt går omkring här. Hur bra som helst med de här skyltarna som finns överallt också! 

 
Om jag gick vilse? Jo MASSOR, men det gjorde ingenting för då hittade jag till andra godbitar som Knapp Carlssons till exempel.
 

Efter massor med fyndlycka, klänningsprovande och promenixande var jag helt slut och slog mig ner på ett café och läste innan jag tänkte ge mig av hem igen till skolan.

 
På bussen hem blev jag påmind om att vi skulle gå på ett genrep till en föreställning på folkteatern så det var bara att hoppa av bussen igen och ge sig av dit. I väntan på de andra läste jag ut min bok och drack te. Hur bra dag som helst! 

Tjoflöjt!