Sew Along med sypeppen!

14 februari, 2014 0 av mikael
Hej mina fina! Nu tänkte jag att det är dags för en Sew along med sypeppen! Jag tänkter mig att vi under fyra veckor tillsammans ska följas åt och sy en helcirkel eller halvcirkelkjol och att det sedan ska mynna ut i en sypepp där vi visar upp alla olika varianter. 
 
 
Ungefär såhär tänker jag mig:

17-23 februari          Gör vi mönster, väljer tyg och klipper ut alla delar.
24 -2 mars              Syr vi ihop alla delar.
3-9 mars                Syr vi i dragkedja/knappar och fållar kjolen
10-16 mars              Syr vi på detaljer, fotograferar och bloggar/lägger ut i facebookgruppen/mailar bild till mig. 
 
 

Man får välja själv hur mycket man vill följa datumen, det viktiga är att vi alla är klara ungefär samtidigt. Man behöver inte känna sig stressad eller begränsad över datumen, utan känn er fria att följa dem så mycket ni vill. Jag kommer försöka att skriva ett eller två inlägg i veckan hur det går för mig med min kjol och då kan ni gå in och kommentera i inlägget med länk till er blogg och berätta hur det går för er. Så kan vi föjla varandras arbeten och få tips och inspiration. Vi avslutar hela sew alongen med en hejdundrande sypepp där vi visar upp alla kjolar. 

 
 

Innan måndag tänkte jag lägga upp lite inlägg med inspiration och en liten beskrivning på ur man gör ett mönster anpassat efter sin egna kropp. Hel- och halvcirkelkjol är busenkelt att göra och ni får känna er helt fria att låta kreativiteten flöda. Sprid gärna sew alongen, ju fler desto roligare! Glöm inte att länka tillbaks till min blogg. Jag är så pepp på det här och hoppas att ni är många som vill hänga på!

 
Låt sew alongen börja!