Om missade tider, tygmecka och Mad men.

8 juni, 2014 0 av mikael
Här kommer en liten uppdatering från Leeds. Jag kom hit igår kväll vid niotiden. Ni som följer mig på instagram (där jag heter fredrikapavinden, smygreklam här hehe) vet att jag höll på att missa flyget. Var stensäker på att planet gick 18:35 men när jag kom fram till Arlanda och kollade på tavlan gick det inget plan till Manchester vid den tiden… Då var det bara att hala fram biljetterna och kolla igen. Turligt nog för mig var jag på flyplatsen i god tid för mitt flyg gick nämligen 16:25. Det blev lite stressigare men jag hann med… Puh… Det var mitt flyg hem som gick 18:35, men nu vet jag det i alla fall. Nog om det.

I morse efter att vi sovit ut från gårdagens bravader bestämde vi oss för att ge oss ut i ett regningt Leeds.

Efter en hel del klädprovande och lite smakprovande från en matmarknad kurrade magarna och vi satte oss ner för att äta lite lunch. Becca brottades lite med limen.

 

Mätta och belåtna traskade vi vidare till…

Leeds market! Det här är typ den enda bilden därifrån. Jag var fullt upptagen med att nypa i tyger och vela mellan sidenrosor…
 

Dagens sista stopp var grönsakstorget där Becca skulle veckohandla.

 
Dagens fynd: Pappersrosor och sidenrosor.
 
Fina tyger som jag har storartade planer för och lite förnödenheter. Tyg här i England är så sjukt mycket billigare….
 

Väl hemma igen gjorde vi i ordning lite mat och slog oss sedan ner i soffan

För att sticka och kolla på Mad men. Som grädde på moset måste jag skryta lite om att vi bokat biljetter till Wicked. En av mina favoritmusikaler som dessutom kommer ingå lite i ett projekt jag har i sommar. Jag hade ingen aning om att den gick här i Leeds utan upptäckte det i förmiddags när jag såg en affisch… Med andra ord kan somna nöjd efter dagens upptåg.

Tjoflöjt!