Om peppen och annat bra.

10 juni, 2014 0 av mikael
I morgon är det dags för mig att ta mitt pick och pack och åka hem till Sverige igen. Det har varit supermysigt att vara i Leeds men det känns ändå okej att åka hem. Ska planera massa kul för sommarkollot som jag och Tojan arrangerar och på fredag tar Amanda studenten. Och Becca kommer hem till Sverige snart också. Så jag har lite att ser framemot!

Här om dagen var jag och Becca på en gårdsfest/minfestival och det var så himla mysigt! Livemusik, billig öl, massa människor och fina handmålade skyltar. Helt i min smak. Blev jättetaggad på urkult också!

Annars har vi mest tagit det lugnt. Jag gick runt i stan igår när Becca och Sofia jobbade och på kvällen gjorde vi mat och kollade på Mad men. 

I morse åt jag frukost i Beccas säng hihi. Alltså lite förlåt för alla frukostbilder. Men det är lite min nya grej. Längtar efter frukost typ jämt ju. 

Idag har jag på mig soldressen som jag sydde kvällen/natten innan jag skulle hit. Kommer snart visas ordentligt i en sypepp nära dig. Lovar! Nu ska jag tagga Wicked som vi ska se ikväll. Så himla, himla pepp! Musikalnörden i mig dansar schottis. 

Tjoflöjt!