Hybris på tyger, knit a long, måttband och sytråd.

29 juni, 2014 0 av mikael
Idag har jag haft en riktig sydag. Ofta när jag syr så är jag på ett visst humör rent systadie-mässigt. Ibland vill jag bara overlocka, vissa dagar njuter jag av att sy för hand medan andra dagar vill jag inte alls sy utan bara sitta och välja tyg och mönster. Väldigt sällan kommer jag på rita-mönster- och klippa-ut humör. Det är liksom nått jag måste tvinga mig till att göra. 


Men kors i taket! Idag har jag varit jätteladdad just på att klippa till en massa projekt. Så nu har jag en hel hög som bara väntar på att få hamna under symaskinen. Bland annat har jag klippt ut tyg till ett par trosor i tunt spetstyg, en halvcirkelkjol i blommigt loppistyg, en soldräkt i tyget ni ser som bakgrund och en högmidjad bikini.

 
Bikinin är nästan klar. Bara lite småfix kvar som att fålla kanter (säger man så?) och sy dit axelband. Bikinin kommer va mitt bidrag till solpeppen*! Överlag är jag jättetaggad på allt som har med sömnad, projekt och blogg att göra! Jag håller på att planera Knit a longen för fullt och är lite sugen på att även göra en sew a long… Men jag kanske ska lugna mig lite med sew a longen, eller vad säger ni?

Tjoflöjt!


*Solpeppen är nästa sypepps-tema! Man ska alltså sy något sommrigt som för tankarna till solvarma stenar och nyklippt gräs. Om ni undrar vad sypeppen är, kika in här vetja