Om ordning och reda och clownbyxor

2 september, 2014 0 av mikael
De senaste dagarna har jag försökt beta av min beställningslista. Det går sakta men säkert framåt. Jag smiter in en stund på nån rast och syr några sömmar eller klipper ut nån mer mönsterdel. Jag tycker det är ganska rensande för huvudet att sy mycket av samma sak på en gång. Man får liksom koncentrera sig på en enda sak, typ klippa ut alla mönsterdelar, sy ihop alla tröjor, sy på alla ärmar eller vad det nu kan vara. 

Jag har just nu tre olika högar med olika projekt. En med ufon och saker som ska sys om, en hög med tyger som jag planerar att innom kort tid sätta igång med och så lådan är ovan med pågående projekt. Det känns så bra att få sortera upp allt. 

 

Här är ett litet smakprov på några av beställningarna. 

Till utmanarpeppen håller jag på att sy ett par byxor, men de blir så himla stora i benen. Känner mig lite som en barbapappa i clowndräkt (vilket i och för sig är festligt men inte riktigt min tanke från början) Tror ni att jag sy in dem i yttersömmen eller innergrenssömmen eller båda? Lite dålig bild tyvärr så det kanske är lite svårt att se?… Har ni planerat vad ni ska ha för bidrag till utmanarpeppen?

Pst… För er som undrar är utmanarpeppen som sypeppen fast med tema utmaning. Man syr alltså något som känns lite läskigt…