Dit tranorna flög för att slå sig till ro, om så bara för en stund.

3 september, 2014 0 av mikael
Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur jag bor just nu. Jag bor alltså i ett internatrum eftersom jag går andra året på Wendelsbergs musikdramatiska linje. 

Om man står i hallen och kikar in så ser det ut så här. Lite som en blandning av ett barnrum, teatergarderob och pysselstuga tänker jag mig. 

Så här ser mitt sminkbord ut. Många små skålar, burkar och fat för att en ska få överblick över allt pryttel och inte glömma bort de minsta örhängena och rosetterna. 

I taket hänger det pompoms och tranor som sig bör. 

Vimplarna sätts upp lite efter som. Har liksom inte orkat få upp alla än och når inte på alla ställen. 

Här är ju lite hjärtat av mitt rum <3 Bernard, Edith och Esters häng. Tänk att alltid kunna ha symaskinerna framme. Det är verkligen så himla lyxigt för mig. 

Här har jag min skivspelare, mina cd-skivor, en blygsam vinylsamling, lite böcker jag tänkt läsa under hösten och kokböcker, notböcker och nån teaterhistoriebok. Längtar tills jag kan ha alla mina böcker med mig. 

Här är mitt lilla jobb-bord där jag sitter och jobbar och skriver. Jag har min to-do-list uppsatt och Gustan VI Adolf vakar över mitt arbete och påminner om ”plikten framför allt” om jag kollar för drömskt ut genom fönstret. 

Internatrum är ju inte så himla skojsiga och jag längtar verkligen efter att ha något som är mitt egna och där jag ska få vara lite längre. Men samtigt så älskar jag verkligen mitt rum. Jag tycker så mycket om att få ha allt kring mig och att ha utrymme att vara kreativ och få omge mig med massor av färg. Det är något så speciellt att få forma en yta precis efter ens egna behov. Vilken himla lyx!

Tjoflöjt