Om att hämta energi.

17 december, 2014 0 av mikael
Hej på er! <3 Nu är lovet nära! I morgon har vi bara två lektioner och sedan på kvällen har vi julfest. På fredagen ska vi gå igenom alla nummer och sånt till revyn och sedan sätter jag mig på tåget tillsammans med tojan hem till Dalarna. Ni anar inte vad jag längtar just nu! 

För några dagar sedan nämde jag i ett inlägg att jag kännde mig lite trött och oinspirerad just nu och ni skrev så mycket fina saker och värmande ord. Bland annat att; det ju faktiskt är helt okej att vara oinspirerad ibland. Det är ju verkligen så himla sant! 

Så den här veckan har jag försökt stänga av alla ”måsten” även om jag tycker att allt jag gör är kul så blir det ju inte kul om en inte har orken till allt. I går kväll kände jag för första gången på länge att jag faktiskt hade ro till att gå och lägga mig vid elva redan. Jag som alltid brukar va vaken till halv två…. 

 
Så snart kommer blogginlägg, sammanfattningar, sypeppar och svar på alla era fina kommentarer. Jag ska bara samla lite energi först. Men jag saknar er ska ni veta! <3 Ikväll ska jag sy på min julfestsklänning (som jag tror kommer bli superfin!) och öva monolog med Hampus. Hoppas ni har en fin kväll!