Om dagen, fem peppiga saker och sypeppsfunderingar.

13 april, 2015 0 av mikael
Tjohej på er! Idag är det måndag (om ni nu råkat missa det) och mitt påsklov var finito. Egentligen hade jag inga lektioner men jag åkte till skolan i vanlig tid ändå för att försöka jobba med lite skolgrejor. Kan va så att jag ägnat lite för mycket tid till att fålla kjolar och kolla på skärgårdsdoktorn istället för att göra skolgrejor.

Det kan också va så att jag var uppe mer än halva natten och kollade på lite mer skärgårdsdoktorn så när jag väl va i skolan och skulle jobba blev jag så trött att huvudet damp ner i matsalsbordet när jag övade repliker…  Efter ett par timmar åkte jag hem till lägenheten igen och så har jag försökt att vara lite produktiv trots tröttheten. 

Dagens fem peppiga:

☂ Fick min deklaration idag och skuttade högt!
☂ Känner mig fortfarande så himla pepp på att sy, skapa projekt och fota.
☂ Alltså det är vår på riktigt nu! Solen skiner och jag har varit ute och plockat in små vårbuketter.
☂ Min storebror (världens bästa) har kommit in på musikhögskolan i Malmö!!!
☂ Ni är bara fler och fler som kikar in här och som följer mig på bloglovin. Blir så megaglad över detta! <3 Misstänker att ni är många som hittar hit genom fina Amanda? Kolla in hennes blogg här! 

 

Här ser ni lite av de plagg som jag håller på att sy om just nu. Förutom dessa syr jag lite på nästa sypepp, planerar en kommande sypepp och har gjort lite DIY-guider som dyker upp här snart. Hur går det för er med erat sypeppande? Det känns som att det står lite still på många håll? Kanske ska vi dra igång en temapepp eller så? Vad tycker ni?

Hur har er måndag varit? Har ni haft nå peppiga saker idag?