Den veckade kjolen

22 april, 2015 0 av mikael
Hej, hej allihopa! För tillfället befinner jag mig på tågstationen i Stockholm. Jag sitter och äter frukost och bloggar inne på espressohouse. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle blogga en massa på natttåget igår men det fanns inget internet så jag somnade halv åtta vaknade till vid halv tolv och åt lite, trodde att jag inte skulle kunna somna om, somnade om och sov som en stock hela natten. Kan också tillägga att jag inte hade någon sovkupé… Det här med att sova är ju en konst som jag bemästrar.

Nu är det bara fem timmar kvar tills jag är hemma i Göteborg igen och det ska bli riktigt skönt att få sova i min egen säng igen, sy massor på min symaskin och börja skolan igen. 

Men jag har verkligen haft en jättefin resa och så fort jag hunnit redigera bilderna ska ni få se vad jag haft för mig. 

I väntan på de bilderna får ni hålla till godo med de här som jag tog förra veckan. Det är på kjolen som jag köpte på nordhemsloppisen som jag ville korta av. Och nu är den precis lagom kort. Tjohoo!