Skidbyxorna

25 april, 2015 0 av mikael
Tack för all fin pepp, tröst och kameratips i det här inlägget. Som tur är har jag lite bilder som ligger och väntar på att publiceras så det blir inte helt tomt här i bloggen tills jag skaffat en ny kamera. Ni får gärna fortsätta att ge mig lite kameratips!

Här kommer två bilder på farmors skidbyxor som legat i min UFO-hög i evigheter men nu äntligen har blivit ihopsydda. Jag tänker mig att jag faktiskt vill använda dem som typ täckbyxor och lät dem därför vara ganska pösiga över benen så att jag ska få plats att ha underställ eller tights under.

 
Även koftan och baskern har jag ärvt av farmor och så klart är koftan stickad av henne. Visst är den fin? Det var så länge sen jag åkte slalom nu, flera år sedan. Men nu när jag har så här snajsiga skidbyxor lär jag ju se till att jag kommer ut i backen nästa vinter.