Wendelsbrunchen

21 maj, 2015 0 av mikael
Snart är mina dagar på Wendelsberg räknade och jag kan inte fatta att jag spenderat två år där redan. Tänk vad mycket som har hunnit hända och vad mycket jag upplevt och utvecklats. Men än är det inte tid att bli nostalgisk och sörja för det är faktiskt en hel vecka kvar innan jag slutar. Istället kollar vi vad jag, Amanda och Per-Erik gjorde på Wendelsberg härom helgen. 

Jag bjöd nämligen ut dem till Wendelsbergsbrunchen. Eller nä där ljög ja lite de betalade själva och så men ändå. 

Den brunchen är fantastisk och det kändes om möjligt ännu mer lyxigt att förtära den nu när jag inte längre bor på skolan. 

Vi åt länge och långsamt och pratade om allt möjligt och åt våfflor till efterrätt. 

När vi ätit färdigt bestämde vi oss för att ta en promenad i skogen. Här har jag sprungit några rundor kan jag tala om. 

Sedan tyckte jag att de skulle göra ett musikalhopp framför kameran. Så de stretchade

och sen hoppa de. 

Amanda och Per- Erik gick på Holas show och musikallinje med mig. Jag är så himla glad att de bor här i Göteborg numer och att vi tar oss tiden att data, mysa och prata. De är verkligen två av mina favoritpersoner. 

 
När vi promenerat färdigt skulle jag börja repa så då sa vi tack och hej och prellade in nästa date som vi ska ha hemma hos mig. Så fin och mysig morgon!