Sommarlistan

8 juni, 2015 0 av mikael
Hej mina vänner <3 Nu har jag klantat mig lite igen… Min kameraladdare har helt försvunnit och kameran har laddat ur.. Så i väntan på att jag löst det får ni hålla till godo med lite gamla bilder men en purfärsk lista. Det går bra va? Listan tror jag att jag hittade hos Sandra för ett par veckor sedan men länken har försvunnit… Men jag hittade hennes lista från förra året så ni får länk till den i alla fall. Nu kör vi tycker jag!

 

Mina planer för sommaren:

I morgon kommer min storasyster hit och så ska vi va här i Göteborg några dagar, sedan åker vi hem till Dalarna tillsammans eftersom min kolloperiod börjar nästa vecka. När jag varit och njutit av Dalasommaren och avslutat kollot åker jag tillbaks hit till Göteborg. Då ska jag njuta av sommaren, sy och blogga i tre veckor. I augusti kommer jag inte ha någon lägenhet så då tror jag att jag åker hem till Dalarna igen en sväng för att se när lillbrorsan spelar och att jag sedan åker till storsyrran i Leeds ett par veckor i väntan på att jag kan flytta in i min nya lägenhet. En hel del hattande hit och dit men en rätt fin sommar ändå tror jag det blir.

 


Bästa sommarstället:

Vid symaskinen en regnig dag, hemma på verandan i korggungan en varm solig dag, på cykeln i majorna en tidig förmiddag eller på vilken som helst brygga en ljum sommarkväll.

Favoritsommarblomman:

Oj.. alltså är så dålig på blommor men syren är ju himla fint och så luktar den gott och jag vet vad den heter och hur den ser ut. Så jag väljer den helt enkelt.

 
Här badar jag helst:

Allra helst badar jag i ett storvågigt hav. Då känner jag livet i mig. Annars så gillar jag att simma sent på natten i dalälven eller ta ett kvällsdopp i någon sjö. Jag har alltid gillat att vara i vatten. När jag var yngre gick jag ner och tog ett dopp i älven varje kväll innan jag skulle sova från april till november. Riktigt så badfrisk är jag väl inte längre…

 

Hur länge ska du vara ledig?

Från 6 juli och tills jag får ett jobb….

 


Vad ser du mest fram emot?


Jag ser så mycket fram emot den här sommaren! Jag ser fram emot att vara ledig länge och hinna göra allt det jag annars inte hinner. Jag ser fram emot att jobba dygnet runt och slita mitt hår på sommarkollot. Jag ser framemot att dricka vin och kramas med mina vänner och jag ser fram emot att ena morgonen gå upp tidigt och springa och nästa morgon sova länge och äta långfrukost.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Hm… Ingenting som jag planerat men ett och annat loppisfynd kommer det nog bli…

Det här lyssnar jag på i sommar:

Podcasts, min springlista och så skivor i min skivspelare.

Favoritsommardoft:

Solvarm hud <3


Hur kommer du att göra dig illa?

Myggbett som jag kliar sönder….

Vad oroar du dig för?

Att tiden ska gå för fort…


Hur kommer du minnas din semester sen i september?

Som sommaren då jag hade lagom av allt. Lagom av jobb, bad, häng, dans, sömnad, bloggande, sömn, springade, cyklande, glassätande, läsande, kramande och allt det där andra som en vill ha i sitt liv.


Den ultimata sommardagen:

Den perfekta sommardagen vaknar jag tidigt och är pigg så då går jag ut och springer, sedan kommer jag hem och duschar och äter långfrukost med Matilda. Sedan jobbar jag med mina syprojekt och med bloggen ett par timmar och jag blir supernöjd med allt och hinner med allt jag ville. Sedan packar jag picknick och tar några extra gosiga vänner med mig till nån fin badplats och sedan solar, badar och läser vi ett par timmar. Framåt kvällen packar vi ihop och åker hem och fixar i ordning oss tillsammans till en massa peppig musik och sedan går vi ut och dansar till långt in på morgonen. Då går vi sakta, barfota hem genom stan som redan ljusnat och så somnar vi i våra varma mjuka sängar. Ungefär så skulle jag nog vilja säga att den perfekta sommardagen skulle va.

Va har ni för planer för sommaren?